perjantai 22. huhtikuuta 2011

what's in my purse

Kuvasin eilen illalla (ts. tänään, koska ajastan tämän postauksen huomiselle :D) tällaisen videon tylsyyteeni, ja totesin, että miksen nyt sitten julkaisisi sitä täällä, kun oon sen kerran kuvannutkin.
... vaikka olen taas vaihteeksi erittäin luonnollinen, ja nyt vasta tuossa katsoessani huomasin, että voisin ehkä opetella artikuloimaan vähän paremmin. Välillä toi puhe on nimittäin pelkkää sössötystä. (Mikä on kyllä vähän outoa, koska harrastin teatteria kumminkin viisi vuotta, ja mitäpä muuta siellä oltaisi harjoiteltu kuin selkeästi puhumista...)

Muttaniin, videon aihehan on siis niinkin ihana kuin (näin Youtuben kauneusguruja lainatakseni) what's in my purse. Eli mitä mun laukusta löytyy. Totesin vaan, että kun se kerran lojui tuossa lattialla täynnä roinaa, niin voisin käyttää sitä vähän hyväkseni.
Mua nyt kyllä vähän naurattaa laittaa tää tänne mutta ihan sama. Feel free to judge me. 8DJa anteeksi tosiaan siitä, kun puhe menee välillä ihan käsittämättömäksi mössötykseksi, äänen volyymitaso oli ehkä vähän turhan alhainen ja artikulaatio jostain sieltä syvältä.
(Niin ja toi on tosiaan kuvattu tän koneen webbikameralla, niin siksi tuo laatu on niin silmiä hivelevän ihana.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti