perjantai 22. huhtikuuta 2011

take a bite of my heart tonight

Okei, tästä huomaa että bloggailuinto iski, kun olis tulossa vaikka kuinka monta postausta yhden päivän aikana... No, ehkä se on vaan hyvä asia. Parempi tosiaan näin kuin ettei tulis mitään.

Ajattelin vain läiskäistä kuvan tämän päivän meikeistä tähän, kun jaksoin tänään jopa meikkailla. Nää nyt tosin on ehkä maailman yksinkertaisimmat meikit, mutta ajattelin nyt kumminkin vähän kuvata nassuani, kun näytin jopa semifiksulta. Ja tää on tosiaan hyvä esimerkki siitä, että jos en jaksa sen kummemmin miettiä, millaista meikkiä lätkin naamaani, niin ratkaisu on yleensä jotain tällaista. Yleensä tosin erittäin paljon pandammat versiot, nää on aika toned down.
Toi lähikuva nyt vähän on mitä on, en oo kovinkaan hyvä kuvaamaan omaa silmääni, kun tarkennukset menee yleensä päin helvettiä.

Tunnen oloni yleensä paljon mukavammaksi tummissa meikeissä, vaikka joskus onnistun kyllä vetämään homman ihan överiksi, ja näytän siltä, etten osaa meikata ollenkaan. (Näytän joskus siltä miltä näytin yläasteella, kun käytin pelkkää kajalkynää ja vedin sillä helvetin paksut rajaukset, jotka yleensä levisi ympäri naamaa päivän aikana.) Muttaniin, johonkin tontyyppiseen päädyn yleensä, jos ei ole sen kummemmin aikaa tai jaksamista keksiä mitään ihmeellistä.

Luomivärit mitä käytin on Urban Decayn Naked -paletista, sisänurkassa sävyä virgin, pohjaksi lätkin vähän sävyä sin ja pääasiassa oli obviosly toi musta, ja sävyn nimi on creep. Alaluomelle laitoin kanssa creepiä ja virginiä. Häivytin myös tota mustaa vähän sillä virginillä. Laitoin alas ja ylös sisäluomelle Urban Decayn 24/7 glide on eye penciliä ja ton yläluomen rajauksen tein E.l.f.:in cream eyelinerilla. Ainiin, ja ripsivärinä mulla on Max Factorin False Lash Effect. Siinä tais olla kaikki.
... kuulostan erittäin ammattimaiselta ja sillein. :----D Pitäisköhän opetella suomeks jotain oikeita termejä.

Sitten ajattelin ihan näin asiaan liittymättä laittaa vähän kuvia viime lauantailta, kun olin tosiaan homppeleideni kanssa baareilemassa. Kaikki kuvat oli Sannan kamerassa, joten sain ne vasta ihan vähän aikaa sitten käsiini.

Alkuilta hengattiin yhdessä baarissa lähinnä syöpötellen. (Ja joku idiootti ryysti miljoona siideriä, vaikka sen piti säästää rahaa.) Sitten vaihdettiin baaria ja hengattiinkin loppuilta sitten siellä.


Ja Sanna on ehkä maailman suloisin.Ja tää on taas ehkä edustavin kuva ikinä...Ja haluisin kyllä ehkä vähän lisätietoa siitä, mitä tässä oikein tapahtuu. Aloin angstata?

Noita kuvia ois tsiljoona enemmän, ja ne on kaikki kamalan ihania, mutten tiedä, että innostuisiko mun kaverit niiden julkaisemisesta niin paljon kun minä. :D

Nyt lähden tästä näin ex tempore moikkaamaan isovanhempia, kun ovat tulleet Joensuusta asti tänne Riihimäelle kyläilemään. Vi ses!

np.Ohio Is For Lovers by Hawthorne Heights
(Edistystä, jotain muuta kun The Pretty Recklessiä! Oon löytänyt emoaikojeni lempibändin uudelleen. Ai että tää on kyllä ihana bändi. 8D)

2 kommenttia: